Το Aegean Village είναι ένα ξενοδοχειακό συγκρότημα 330 δωματίων, το όποιο βρίσκεται στην νότια πλευρά της Κω.

Η κατασκευή και διαμόρφωση του χώρου θυμίζει, όπως υποδεικνύει και το όνομά του άλλωστε, χωρίο του Αιγαίου. Λόγω του ότι το ξενοδοχείο είναι χτισμένο σε ένα λόφο, θέα προς το απέραντο και μαγευτικό Αιγαίο υπάρχει από όλες τις μεριές.

Το ξενοδοχείο Aegean Village καλύπτει πολλές ανάγκες και απαιτήσεις όλων των ηλικιών. Υπάρχει κάτι για όλους!.

Το κυρίως κτίριο στεγάζει τα εστιατόρια, τα μπαρ, τις αθλητικές εγκαταστάσεις και υπόλοιπες υπηρεσίες, καθώς όλα τα δωμάτια βρίσκονται στο λόφο, όπου οι πελάτες μας μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα πουλμανάκια μας είκοσι τέσσερεις ώρες το εικοσιτετράωρο.

Χτισμένο σε μια πλαγιά, όλα τα δωμάτια είναι σκορπισμένα στο λόφο σε ήσυχο και ήρεμο περιβάλλον προσφέροντας απέραντη μαγική θέα θάλασσας

Όλα τα δωμάτια προσφέρουν απέραντη και συναρπαστική θέα θάλασσα του απέραντου μπλε Αιγαίου.

Οι πελάτες μας μπορούν να περπατήσουν στα δωμάτια τους από τα δρομάκια.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Το ξενοδοχειακό συγκρότημα Aegean Village βρίσκεται στο νότιο μέρος της Κω, μόνο 15 λεπτά από το χωριό της Καρδάμαινας και 8χλμ από το Διεθνές Αερολιμένα Ιπποκράτης

Χτισμένο σε μια πλαγιά, όλα τα δωμάτια είναι σκορπισμένα στο λόφο σε ήσυχο και ήρεμο περιβάλλον προσφέροντας απέραντη μαγική θέα θάλασσας, ενώ όλες οι υπόλοιπες υπηρεσίες βρίσκονται στο κάτω μέρος του λοφίσκου.

Τα μικρά πουλμανάκια μας θα σας μεταφέρουν στα δωμάτια σας οποιαδήποτε ώρα της ημέρας ή νύκτας, αφού λειτουργούν είκοσι τέσσερεις ώρες το εικοσιτετράωρο για αυτό το σκοπό.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ